Állványozás, kölcsönzés

Székesfehérvár alumínium gurulóállvány bérbeadása

Get Adobe Flash player

Biztonságos munkavégzés: 
Egyszerű és gyors építés szerszámok nélkül. állványok stabilitását a széles alaptartók és kitámasztók, fékezhető önbeállókerekek garantálják. . A 25 cm-enként beépített és körbehegesztett létrafokok a függőleges kereteken, a felbújó nyílásos járólapok, a széles acél alaptartók és a kitámasztók lehetővé teszik a biztonságos és könnyű használatot. kültéri, és beltéri munka végzéséhez.ÉPÍTÉS:

TÜV és ÉMI minősítéssel rendelkező, 9m munkamagasság elérésére szolgáló, alumínium állvány. Guruló kerék és stabil talpakkal is szerelhető.
egy személy is felépítheti, és lebonthatja, ennek ellenére javasolt, hogy soha
egyedül végezze el ezt a munka fázist!
Az összeépítésnél minden biztosított, biztonsági elemet fel kell használni.

Jellemzője:

 Méterenként magasítható, egységenként bővíthető, a biztonságos munkavégzés, a szerszámok nélküli egyszerű szerelhetőség és az alumínium szerkezetnek köszönhető könnyű szállíthatóság. A 25 cm-enként beépített bordázott létrafokoknak köszönhetően az állványt akár lépcsőre, vagy ferde garázs lejáróhoz is fel lehet állítani, átbújó nyílással felszerelt munkahídnak köszönhetően a fel- és lemászás is könnyű és biztonságos.

 Fő alapanyaguk erős, ötvözött alumínium cső, a vízszintes fokok a biztonságos fel- és lejutás érdekében bordázattal ellátottak.

A járópallók impregnált és csúszásmentesített finnforest rétegelt falemezekből, alu zártszelvény tartószerkezettel készülnek. A járópallók terhelhetősége max. 150 kg, a gurulóállványok teljes terhelhetősége max. 350 kg.